Welkom bij Online Business Pros, jouw partner in de wereld van digitale marketing en business automation. We vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent wanneer je gebruikmaakt van onze diensten en website. Daarom hebben we deze algemene voorwaarden opgesteld. Neem even de tijd om ze door te lezen, zodat je goed op de hoogte bent.

Gebruik van onze website

Je bent altijd welkom om onze website te bezoeken en de informatie te gebruiken om jouw business naar een hoger niveau te tillen. We vragen je wel om geen content van onze website te kopiëren of te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder onze toestemming.

Aanbod van diensten

Ons aanbod van diensten, zoals workshops, trainingen en online tools, is met zorg samengesteld om jouw onderneming te ondersteunen. We streven ernaar om altijd de meest actuele en relevante informatie te bieden.

Privacy

We nemen je privacy serieus. Persoonlijke gegevens die je met ons deelt, worden vertrouwelijk behandeld en niet zonder jouw toestemming met derden gedeeld, tenzij dit wettelijk verplicht is.

Wijzigingen

Online Business Pros behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website en deze algemene voorwaarden te wijzigen. We adviseren je daarom om regelmatig deze pagina te raadplegen.

Aansprakelijkheid

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alle informatie op onze website correct en actueel is. Mocht er toch onverhoopt iets niet kloppen, dan kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van het gebruik van incorrecte informatie.

Vragen?

Heb je vragen over onze algemene voorwaarden of wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Dankjewel voor het vertrouwen in Online Business Pros en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

Door gebruik te maken van onze website en diensten ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.

Bedrijfsgegevens:
Online Business Pros
Schouwen 33, 8302PG
Emmeloord
Nederland
KvK: 60639768