Hallo daar, welkom bij Online Business Pros! Mijn naam is Wassili Birbilis, en ik ben jouw gids in de wereld van online ondernemen. Ik heb een passie voor uitdagingen, het bouwen van bedrijven en het constant leren van nieuwe dingen. Met 18 jaar ervaring in het ondernemerschap heb ik zowel hoogte- als dieptepunten meegemaakt. Van het vieren van successen tot het accepteren van mislukkingen, ik heb het allemaal ervaren. Mijn reis omvat het verdienen van mijn eerste miljoen binnen vijf jaar, failliet gaan door externe factoren en vervolgens binnen twee jaar een succesvol internationaal online bedrijf opbouwen.

Onze missie

Bij Online Business Pros is onze missie simpel: we willen elke ondernemer in Nederland leren hoe het internet ingezet kan worden om een succesvolle en schaalbare business op te bouwen. We geloven dat iedereen, ongeacht de grootte van het bedrijf, kan profiteren van de kracht van online marketing en automatisering.

Wat we doen

We helpen ondernemers met:

  • Het starten van hun online business: We bieden de kennis en tools die nodig zijn om een vliegende start te maken in de online wereld.
  • Het bouwen van hun online business: Door middel van strategieĆ«n en technieken helpen we je bedrijf te laten groeien.
  • Het automatiseren van online marketing processen: Van leadgeneratie tot klantenservice, we laten zien hoe je tijd en kosten kunt besparen door automatisering.

Onze aanpak

Persoonlijk en praktisch

We houden het persoonlijk. Bij Online Business Pros ben je geen nummer. We zorgen ervoor dat je begeleiding op maat krijgt die past bij jouw unieke situatie en doelen.

Vrijheid door onderwijs

Wij geloven niet in het ouderwetse onderwijssysteem dat je alleen maar voorbereidt op een 9-tot-5-baan. We leren je hoe je vanuit huis en met het internet een inkomen kunt genereren, zodat je de vrijheid hebt om je leven in te richten zoals jij dat wilt.

Netwerk van professionals

Door de jaren heen heb ik een enorm netwerk opgebouwd in de digitale marketingwereld. Als lid van Online Business Pros krijg je toegang tot dit netwerk en de kennis die daarin gedeeld wordt.

Sluit je aan bij de beweging

Ben je klaar om de stap te zetten naar online ondernemerschap? Of je nu net begint of al een tijdje bezig bent, wij staan klaar om je naar het volgende niveau te tillen. Neem contact op, en laten we samen jouw online avontuur starten!

Contactgegevens

  • Adres: Schouwen 33, Emmeloord, Flevoland – Nederland
  • Email: info[at]onlinebusinesspros.nl
  • KVK: 60639768

Volg ons ook op social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en tips: